Громадянина Республіки Вірменія визнано винним у підробці штампів у паспортному документі

Громадянина Республіки Вірменія визнано винним у підробці штампів у паспортному документі

Громадянина  Республіки Вірменія визнано винним у підробці штампів у паспортному документі

Ще навесні 2019 року під час відпрацювання профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» працівниками УДМС області було виявлено громадянина Республіки Вірменія,  який перевищив термін перебування на території держави та перейшов на нелегальне становище.

Працівниками Міграційної служби було притягнено даного іноземця до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП, накладено адмінстягнення у вигляді  штрафу та прийнято рішення про примусове його повернення до країни походження у встановлений термін.

В ході здійснення чергової перевірки  щодо дотримання вимог міграційного законодавства даною особою, працівниками Управління було з’ясовано, що громадянин Республіки Вірменія не виконав рішення про своєчасне повернення до країни походження та національний паспорт якого містив відмітки про перетин державного кордону із ознаками підробки.

Іноземця було  передано працівникам слідчо-оперативної групи ГУНП області з метою проведення експертизи  паспортного документа та внесення відомостей в ЄРДР про вчинення кримінального правопорушення.

18 травня 2021 року  ухвалою Хмельницького міськрайонного суду громадянина Республіки Вірменія визнано винним у вчинені злочинів, передбачених ч.1, ч.4 ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» та накладено штраф у розмірі 50-ти неоподаткованих розмірів доходів громадян.

Управління ДМС у Хмельницькій області