Міграційники Миколаївщини примусово видворили громадянина Республіки Вірменія з України

Міграційники Миколаївщини примусово видворили громадянина Республіки Вірменія з України

Міграційники Миколаївщини примусово видворили громадянина Республіки Вірменія з України

12.05.2021 року співробітниками відділу організації запобігання нелегальної міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Миколаївській області притягнуто до адміністративної відповідальності громадянина Республіки Вірменія, який порушив правила перебування на території України, а саме ухилявся від виїзду з України після закінчення відповідного терміну перебування та не виконав рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни із забороною в’їзду в Україну.

Це в свою чергу є підставою для затримання та поміщення в пункт тимчасового перебування іноземців, які незаконно перебувають в Україні з метою встановлення особи, з’ясування обставин правопорушення та подання адміністративного позову до суду.

12.05.2021 року згідно рішення про поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, Управлінням ДМС України в Миколаївській області поміщено громадянина Республіки Вірменія до ДУ «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, ДМС України» (ПТПІ).

У ПТПІ іноземець очікував оформлення пакету документів на повернення до країни громадянської належності.

26.05.2021 року співробітниками відділу організації запобігання нелегальної міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Миколаївській області, разом з співробітниками міграційної поліції Миколаївщини здійснено процедуру примусового видворення громадянина Республіки Вірменія.

26.05.2021 року УДМС України в Миколаївській області прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну громадянину Республіки Вірменія, щонайменше 8 років іноземець не матиме змогу повернутися в Україну. видворили з України громадянина Вірменії.

Управління ДМС у Миколаївській області