УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Україна та Молдова відкрили кордон

Україна та Молдова відкрили кордон

Україна та Молдова відкрили кордон

У зв’язку з відкриттям прикордонних пунктів пропуску «Болган», «Студена», «Грабарівка», сусідня Молдова повідомила про готовність здійснення пропуску осіб та транспортних засобів з 8-00 години 24.05.2021 року.

26 травня на місцевому рівні проведено робочу зустріч завідувача Крижопільського РС УДМС України у Вінницькій області Юрієм Обертайло з начальником сектору поліцейської діяльності №1 Тульчинського РВ ГУНП у Вінницькій області підполковником поліції Сергієм Фомиком, т.в.о. начальника відділу прикордонної служби «Болган» Могилів-Подільського прикордонного загону майором Романом Пукасом  та  старшим офіцером відділу прикордонного контролю штабу Могилів-Подільського прикордонного загону Олександром Книр.

Під час зустрічі досягнуто домовленості щодо взаємодії підрозділів, з метою недопущення спроб незаконного перетину державного кордону України, виявлення та протидія нелегальній міграції та іншим правопорушенням. Узгоджено порядок дій у разі виявлення таких правопорушень та виконань рішень по примусовому поверненню, видворенню нелегальних мігрантів, скороченню термінів перебування на території обслуговування Крижопільського та Піщанського РС УДМС.

Крім цього вивчено тенденції можливого пасажиропотоку у зв’язку з відкриттям пунктів пропуску на вказаній ділянці кордону.

Управління ДМС у Вінницькій області