Діти - це наше майбутнє, сенс життя та щастя

Діти - це наше майбутнє, сенс життя та щастя

Діти - це наше майбутнє, сенс життя та щастя

До щорічного відзначення Міжнародного дня захисту дітей, 26.05.2021 року начальник Рубіжанського міського відділі УДМС України в Луганській області Олена Стотченко провела зустріч з учнями Комунального закладу “Рубіжанська обласна спеціальна школа “Кришталик”. Це загальноосвітній навчальний заклад, метою діяльності якого є реалізація права на освіту дітей з особливими освітніми потребами, зумовленими складними вадами розвитку, їх інтеграція в суспільство шляхом здійснення комплексних реабілітаційних заходів, спрямованих на відновлення здоров`я, здобуття освіти відповідного рівня, розвитку та корекцію порушення.

Начальник Рубіжанського МВ УДМС привітала дітей з майбутнім святом захисту дітей  наголосивши що діти — це майбутнє нашої держави та нашої Планети.  

Усі діти на території України, незалежно від раси, кольору шкіри, статі, мови, релігії, політичних або інших переконань, національного, етнічного або соціального походження, майнового стану, стану здоров`я або будь-яких інших обставин, мають рівні права і свободи.

Управління ДМС у Луганській області