Виховну годину для школярів провели Дніпровські міграційними

Виховну годину для школярів провели Дніпровські міграційними

Виховну годину для школярів провели Дніпровські міграційними

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

Міжнародний день захисту дітей є не тільки святом для самих дітлахів, він ще нагадує суспільству про необхідність їх захисту.

Так, напередодні свята, відкритий урок для вихованців ліцею "Борисфен", що у місті Дніпрі, провели працівники міграційної служби.

Учні мали можливість дізнатись про захист своїх прав, яких не менше, ніж у дорослих, про необхідність розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

Цікавинками про діяльність міграційної служби, про ID - паспорт, про необхідність його оформлення та дбайливе збереження під час виховної години, яка згодом перейшла у жваву дискусію, ділився заступник начальника відділу по роботі з ЄДДР Артем Максименко.

Через обмаль часу чимало питань вирішили залишили на наступний відкритий урок.

Та все ж важливий месседж засвоєно: діти - майбутнє нації і вже зараз вони мають розуміти, що суспільство повинне захищати їх права, прагнути, щоб усі вони росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області