Напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей маленькі громадяни відвідали Хмельницький…

Напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей маленькі громадяни відвідали Хмельницький академічний театр ляльок

Напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей маленькі громадяни відвідали Хмельницький академічний театр ляльок

Традиційно 1 червня відзначатиметься Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Це одне із найдавніших міжнародних свят, адже  саме в дітях йде продовження людського роду, здійснення їх мрій та сподівань на краще.

Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників.

Напередодні відзначення свята первинна профспілкова організація Міграційної служби області потурбувалась про маленьких громадян та їх батьків та придбала квитки для відвідування Хмельницького академічного обласного театру ляльок. Протягом вихідних днів дітки різної вікової категорії разом з батьками відвідали дитячі вистави у театрі, де подарували акторам свої теплі дитячі посмішки та щирі емоції.

В свою чергу, колектив Міграційної служби Хмельниччини вітає усіх діток із наступаючим святом та бажає, щоб дитинство було яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

Управління ДМС у Хмельницькій області