Проведено пізнавальні екскурсії для дітей до підрозділів Міграційної служби

Проведено пізнавальні екскурсії для дітей до підрозділів Міграційної служби

Проведено пізнавальні екскурсії для дітей до підрозділів Міграційної служби

До Міжнародного дня захисту дітей у Центральному міжрегіональному управлінні ДМС у м. Києві та Київській області заплановано низку інформаційно-просвітницьких заходів за участю дітей, спрямованих на формування свідомого ставлення до соціально-позитивного способу життя, підвищення рівня обізнаності щодо правової поведінки.

Так, до Васильківського районного відділу завітали учні Васильківської ЗОШ 1-3 ступенів №2, багатьом з яких нещодавно виповнилось 14 років. Начальник підрозділу Марія Романова провела ознайомчу екскурсію для школярів, поінформувала про необхідність оформлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки та продемонструвала, як користуватися сервісом ДМС "Електронна черга".

У Кагарлицькому районному відділі проведено екскурсію для  учнів п’ятого класу ЗОШ №1. В ході зустрічі працівники міграційної служби розповіли учням про їх права та обов’язки та познайомили з процедурою документування паспортом громадянина України.

За ініціативи працівників Тетіївського РВ ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області до відділу було запрошено дітей учасників АТО в супроводі заступника міського голови Надії Дячук для проведеня екскурсії.

А у Дарницькому районному відділі напередодні свята вручали перші ID-картки 14-річним.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області