УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Миколаївщині визначається День захисту дітей

На Миколаївщині визначається День захисту дітей

На Миколаївщині визначається День захисту дітей

Щорічно у світі і в Україні відзначається радісне свято, присвячене життю найменших жителів країни.

Міжнародний день захисту дітей відзначається 1 червня в перший день весни. В Україні в цей день також відзначається державне свято - День захисту дітей в Україні.

Мільйони дітей по всьому світу страждають від голоду, насильства, бідності, відсутності доступної освіти і наслідків війни. У більш розвинених країнах діти стикаються з нерозумінням з боку батьків та труднощами в спілкуванні в колективі.

Міжнародний День захисту дітей покликаний привернути увагу до дитячих проблем і прав, і нагадує нам, що ми  - дорослі повинні стояти на захисті прав та свобод маленьких громадян.

Традиційно в цей день батьки радують хлопчиків і дівчаток подарунками і цікавим дозвіллям, а діти мають хороший привід для веселощів, адже свято збігається з початком шкільних канікул.

Керівник Управління міграційної служби України в Миколаївській області Володимир Іванов, в цей святковий день відвідав та привітав зі святом вихованців Загальноосвітньої школи - інтернату № 5 для дітей – сиріт та дітей позбавлених  батьківської опіки.

Володимир Іванов розповів юним громадянам нашої країни про процедуру та переваги оформлення ID-картки – першого та найважливішого в житті документа.

Також маленьких слухачів цікавили питання отримання паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

На всі запитання начальник Управління надав вичерпні відповіді, та запросив юнаків до територіальних підрозділів міграційної служби Миколаївської області для отримання першого у житті документа – Паспорта громадянина України!

Управління ДМС у Миколаївській області