УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Хмельниччини відзначили Міжнародний день захисту дітей

Міграційники Хмельниччини відзначили Міжнародний день захисту дітей

Міграційники Хмельниччини  відзначили Міжнародний день захисту дітей

У щоденних робочих буднях, виконуючи ретельно свої обов’язки та несучи безпосередньо відповідальність за усе, що нас оточує, ми рідко згадуємо проте, що десь глибоко в душі- ми всі залишаємось дітьми і неважливо скільки нам років…..

З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, працівники Міграційної служби  області підготували та провели інформаційно-роз’яснювальні заходи серед дітей та молоді.

Так, зокрема, протягом дня, вихованці різних навчальних закладів області відвідували підрозділи служби, спілкувались з їх керівниками, а також на хвильку здійснили свою дитячу мрію,  ставши частиною команди міграційників.

У атмосфері свята школярі ознайомились із процедурою оформлення біометричних документів, зокрема паспорта громадянина України у формі ID-картки вперше при досягненні 14-ти річного віку та для виїзду за кордон, а ті, хто раніше подали заяви-отримували свої перші паспортні документи.

Окрім цього, гостями свята також були і самі керівники підрозділів, які завітали до навчальних закладів, де поінформували юних громадян про їх права та обов’язки при отриманні адміністративної послуги «ID-14», популярні електронні сервіси, які запровадженні ДМС України та надали відповіді на усі поставленні питання.

Управління ДМС у Хмельницькій області