УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

З турботою про дітей: колектив УДМС Хмельниччини привітав вихованців спеціалізованого закладу…

З турботою про дітей: колектив УДМС Хмельниччини привітав вихованців спеціалізованого закладу «Берізка» із Міжнародним днем захисту дітей

З  турботою про дітей: колектив УДМС Хмельниччини привітав вихованців спеціалізованого закладу «Берізка» із Міжнародним днем захисту дітей

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни –Міжнародний день захисту дітей.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І це не лише свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати їх права, прагнути щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали гідними громадянами своєї країни.

Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує сімейного тепла, дружнього спілкування з однолітками та справжнього дитинства.

Працівники Міграційної служби за підтримки первинної профспілкової організації завітали до Хмельницького спеціалізованого будинку дитини «Берізка», щоб від імені усього колективу привітати та вручити діткам чималу кількість подарунків, до складу яких входять як засоби першої необхідності, так і різноманітні розвиваючі ігри.

Хмельницький будинок дитини «Берізка» є спеціалізованим закладом, де надається медична, педагогічна, соціальна реабілітація діткам віком до 7 років.

Персонал та вихованці закладу подякували гостям  та з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі.

Управління ДМС у Хмельницькій області