Міграційники Закарпаття - дітям

Міграційники Закарпаття - дітям

Міграційники Закарпаття - дітям

Представники міграційної служби Закарпаття цими днями беруть участь у заходах до Міжнародного дня захисту дітей, які покликані привернути увагу суспільства до проблем юного покоління.  30 років тому Україна ратифікувала Конвенцію ООН про права дитини, й відтоді цей документ є частиною національного законодавства.

У Головному управлінні  ДМС краю юних заявників 1 червня зустрічали з подарунками. А діти, які прийшли до міграційної служби у вишиванці, отримали готовий закордонний паспорт та солодощі з рук очільника служби Ігоря Михайлишина.

В Іршаві представники районного відділу роздавали юним жителям міста інформаційні буклети про правила оформлення біометричних документів.

На Ужгородщині керівництво територіального підрозділу міграційної служби області взяло участь у святі, яке Холмківська сільська рада організувала для школярів Коритнянської школи.

У Великоберезнянському територіальному підрозділі організували видачу 14 -річним молодим людям паспорта громадянина України у формі ID-картки.

Головне управління ДМС у Закарпатській області