УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Ще + 10 років: працівники УДМС Хмельниччини додали до діючої заборони іноземцю, який незаконно…

Ще + 10 років: працівники УДМС Хмельниччини додали до діючої заборони іноземцю, який незаконно перетнув державний кордон та умисно не виконав попереднє рішення про заборону в’їзду в Україну

Ще + 10 років: працівники УДМС Хмельниччини додали до діючої заборони іноземцю, який незаконно перетнув державний кордон та умисно не виконав попереднє рішення про заборону в’їзду в Україну

Днями до Міграційної служби області співробітниками СБУ було доставлено громадянина Республіки Молдова, який не мав законних підстав та документів, які б надавали право легального перебування на території України.

В ході здійснення перевірки з’ясувалось,  що в січні 2020 року Управлінням ДМС області було прийнято рішення про заборону в’їзду даному іноземцю на територію держави терміном на 3 роки. Окрім цього, незаконний мігрант здійснив перетин Державного кордону України поза межами пунктів пропуску, чим порушив  ч.1 ст.332-2 ККУ «Незаконне перетинання державного кордону України».  

27.05.2021 року за умисне невиконання громадянином Республіки Молдова рішення про заборону в’їзду в Україну, що було прийнято минулого року, працівниками Міграційної служби притягнено правопорушника до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.2031 КУпАП, накладено штраф у розмірі 3400 грн. та який наразі за рішенням суду знаходиться під вартою.

Враховуючи вищевикладені обставини та відповідно до ч. 3 ст. 13 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» правопорушнику заборонено в’їзд в Україну строком на 10 років, що додається до частини строку заборони в’їзду в Україну, який не сплив до моменту прийняття повторного рішення про заборону в’їзду в Україну та діятиме до 22.01.2033 року.

Управління ДМС у Хмельницькій області