Нарада із представниками вищих навчальних закладів

Нарада із представниками вищих навчальних закладів

Нарада із  представниками вищих навчальних закладів

02 червня 2021 року у приміщенні міграційної служби в Тернопільській області  відбулась нарада із представниками вищих навчальних закладів м.Тернопіль.

Під час зустрічі були обговорені питання взаємодії УДМС у Тернопільській області та закладів вищої освіти у ході документування студентів - іноземців посвідками на тимчасове проживання, забезпечення виконання іноземцями міграційного законодавства, а також окреслено профілактичні заходи з протидії нелегальній міграції.

Вже сьогодні міграційники області розпочали підготовку до роботи з іноземцями, які приїжджають здобувати освіту в наступному році.

Заступник начальника Управління-начальник відділу по роботі з іноземцями та ОБГ Тетяна ЛОБАЧ наголосила на своєчасності  звернення до УДМС для оформлення  посвідок на тимчасове проживання та вимозі щодо обов’язково інформування про іноземців, які були відраховані з ВНЗ, або без поважних причин  припинили навчання, або зникли з місця проживання.

Підводячи підсумки наради керівник міграційної служби Ярослав ДАВИБІДА подякував усім за співпрацю та належну комунікацію.

Управління ДМС у Тернопільській області