УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Кременчуці урочисто вручили ID-картки вихованцям Державної установи «Кременчуцька виховна колонія»

У Кременчуці урочисто вручили ID-картки вихованцям Державної установи «Кременчуцька виховна колонія»

У Кременчуці урочисто вручили ID-картки вихованцям Державної установи «Кременчуцька виховна колонія»

У Кременчуці щораз у дні державних свят стало доброю традицією вручати паспорти молодим громадянам незалежної України.

Цього року урочисті заходи відбулися у Державній установі «Кременчуцька виховна колонія», присвячені святкуванню Міжнародного Дня захисту дітей та відкриттю XXXII літньої Спартакіади для вихованців.

Привітати юнаків зі святом до установи завітали: начальник Автозаводського районного відділу у м. Кременчуці Міграційної служби Полтавщини Олена Коль; начальник відділу соціально-виховної роботи та забезпечення прав засуджених Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції Юрій Мосійчук; заступник міського Голови Руслан Проценко; заступник директора Департаменту управління сім’ї і дітей Анна Калюжна; представники громадської організації «Світло надії».

Особливим подарунком для шести вихованців стало вручення найголовнішого документу в житті - паспорту громадянина України, які урочисто вручила Олена Коль. Також гості висловили слова теплих побажань щасливого і безтурботного життя вихованцям. В подарунок від гостей юнаки отримали футбольні м’ячі та безліч корисних подарунків.

У святковій атмосфері відбулось урочисте відкриття ХХХІІ літньої Спартакіади. Найкращим спортсменам Спартакіади 2020 року під Гімн України було надано право підняти прапор національного Олімпійського комітету України. Цього дня відбулись спортивно-розважальні естафети, змагання з армреслінгу та настільних ігор.

Урочистості враховували всі необхідні рекомендації МОЗ – вимірювання температури, використання антисептиків та масок, з дотриманням глядачами соціальної дистанції. 

Управління ДМС у Полтавській області