Адміністратори ЦНАП Білозірської громади переймали знання і вміння черкаських міграційників

Адміністратори ЦНАП Білозірської громади переймали знання і вміння черкаських міграційників

Адміністратори ЦНАП Білозірської громади переймали знання і вміння черкаських міграційників

Управлінням ДМС України в Черкаській області організовано навчання адміністраторів відділу з питань організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Білозірської сільської ради у напрямку документування громадян біометричними документами. Практичним досвідом у роботі з Єдиним державним демографічним реєстром ділилися співробітники Соснівського районного відділу у м. Черкаси та Черкаського районного сектору міграційної служби області.

Кость Вікторович та Маргарита Ігорівна – старанні учні, адже розуміють, що від здобутих знань, навичок та вміння залежатиме якість надання адміністративних послуг односельчанам. За підтримки наставників-міграційників пройшов перший навчальний день. Адміністратори зазначають, що робота на прийомі громадян з оформлення біометричних документів вимагає не тільки чіткого дотримання вимог законодавчих актів, які регламентують процедуру надання адміністративних послуг, а й комунікаційного стандарту працівників ДМС.

 Встановлена робоча станція для оформлення і видачі біометричних документів засобами Єдиного державного демографічного реєстру у с. Білозір’я невдовзі дозволить місцевим мешканцям отримати паспорт громадянина України у формі картки не виїжджаючи за межі громади та навіть гостям  Білозірської ОТГ – закордонний паспорт.

Додамо, що 16 лютого 2018 року міграційна служба і виконавчий комітет Білозірської сільської ради уклали договір доручення на часткову обробку персональних даних надання уповноваженим суб’єктам доступу до інформації Єдиного державного демографічного реєстру. Зовсім скоро оформлення біометричних документів у місцевому ЦНАП стане можливим.

Управління ДМС у Черкаській області