Буковинські міграційники звітують про поточні результати операції «Мігрант»

Буковинські міграційники звітують про поточні результати операції «Мігрант»

Буковинські міграційники звітують про поточні результати операції «Мігрант»

126-х порушників міграційного законодавства виявили працівники Управління ДМС у Чернівецькій області спільно з представниками ГУ НП у Чернівецькій області, У СБУ у Чернівецькій області, Управління патрульної поліції у м. Чернівці та Чернівецького прикордонного загону.  

Так, за ст. 203 КУпАП («Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України») застосовано адміністративні санкції до 92-х іноземців – переважно громадян РФ, Азербайджану, Грузії, Румунії та Молдови.

За ст. 204 КУпАП («Порушення порядку працевлаштування, прийняття та навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів») притягнуто до адмін-відповідальності 3-х громадян України – мешканців області.

За ст. 205 КУпАП («Невжиття заходів до своєчасної реєстрації іноземців та осіб без громадянства») оштрафовано 24 буковинця.

За ст. 206  КУпАП («Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг») – 7 громадян України. 

Прийнято рішення про примусове повернення щодо 41-го іноземця, про примусове видворення стосовно 6-ти осіб, заборонено в’їзд 5-м особам, розміщено до ПТПІ 2-х іноземців.

Загальна сума адміністративних стягнень сягнула 114,5 тис. гривень.

Управління ДМС у Чернівецькій області