Черкаські міграційники переймали досвід польських колег

Черкаські міграційники переймали досвід польських колег

Черкаські міграційники переймали досвід польських колег

За досвідом – до Польщі. Працівники УДМС України в Черкаській області відповідальні за напрямок роботи по боротьбі з нелегальною міграцією Я. Чурута та С. Конопатський взяли участь у семінарі в рамках проекту «Зміцнення потенціалу Державної міграційної служби України в управлінні міграційними процесами». Захід проводився 25-30 червня 2017 року Управлінням у справах іноземців Головної комендатури Прикордонної Варти Республіки Польща в м. Перемишль.

Слухачі семінару ознайомилися з питаннями ефективного контролю щодо законності перебування, стандартів процедури обов’язкового повернення іноземців та правил перебування на території Польщі, а також з досвідом польських колег у виявленні підроблених документів.

У рамках семінару міграційники відвідали Центр під охороною для іноземців у м. Перемишль, де їх інформували з умовами та правилами перебування іноземців.

Після закінчення семінару учасникам були вручені сертифікати про проходження навчання. Я. Чурута та С. Конопатський переконані, що практичні знання, отримані від польських колег, стануть корисними у реалізації завдань з протидії нелегальній міграції на Черкащині.

Управління ДМС у Черкаській області