Черкаському міграційнику вручили відзнаку Президента

Черкаському міграційнику вручили відзнаку Президента

Черкаському міграційнику вручили відзнаку Президента

Сьогодні, 5 грудня, з нагоди Дня волонтера в Україні та прийдешнього Дня збройних сил України керівнику Звенигородського районного відділу УДМС України в Черкаській області Артему Кожушку вручили відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції». Військовий комісар Звенигородського районного  комісаріату Здоренко Роман Олексійович у приміщенні Звенигородської районної адміністрації урочисто вручив відзнаку учаснику бойових дій в зоні проведення АТО. 

Ще в кінці березня 2015 року у зв’язку з частковою мобілізацією  Артем Кожушко був призваний у Звенигородський РВК Черкаської області. Із серпня 2016 року був переведений у зону АТО в м. Авдіїка Донецької області, де проходив службу в 58 окремій мотопіхотній бригаді. І тільки в жовтні 2016 року наказом командира військової частини звільнений із військової служби в запас та нагороджений медаллю «За відданість державі» органами місцевого самоврядування м. Звенигородка та Звенигородського району.

Колектив УДМС України в Черкаській області щиро вітає Артема Кожушка з черговою відзнакою та з нагоди Дня збройних сил України.

Управління ДМС у Черкаській області