Депутати ухвалили виконання комплексної програми з реалізації міграційної політики регіону

Депутати ухвалили виконання комплексної програми з реалізації міграційної політики регіону

Депутати ухвалили виконання  комплексної програми з реалізації міграційної політики регіону

2 червня 2017 року  на  пленарному засіданні дванадцятої сесії Куликівської районної ради  депутати розглянули й ухвалили  «Комплексну програму з реалізації міграційної політики Куликівського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на 2017 рік».

Це питання з поміж 11 інших -  звіти про виконання бюджету та районні цільові програми було винесено на порядок денний сесії.

У роботі пленарного засідання взяли участь 20 з 26-ти депутатів районної ради, селищний та сільські голови, керівники окремих установ та організацій, помічник заступника голови обласної ради Арсена Дідура  Катерина Буй та завідувач Куликівського районного сектору  УДМС України в Чернігівській області Ніна Давиденко.

Вела засідання голова районної ради Наталія Халімон.

Варто зазначити, що всі 12 питань порядку денного народні обранці  детально розглянули  та обговорили  на спільному засіданні постійних комісій, які відбулися цього ж дня до початку сесії. Рішення щодо них депутати  ухвалили  майже одностайно.

На сьогодні  комплексна програма з реалізації міграційної політики  УДМС України в Чернігівській області ухвалено виконується у  Борзнянському, Варвинському, Семенівському, Срібнянському районах та   м. Чернігові.

Управління ДМС у Чернігівській області