Державна служба у справах ветеранів війни та АТО вручила прапор та подяку за допомогу бійцям на…

Державна служба у справах ветеранів війни та АТО вручила прапор та подяку за допомогу бійцям на фронті

Державна служба у справах ветеранів війни та АТО вручила прапор та подяку за допомогу бійцям на фронті

Працівниками Управління Міграційної служби Вінниччини були зібрані кошти для придбання найнеобхіднішого нашим бійцям, які несуть службу  безпосередньо на лінії зіткнення у зоні проведення АТО, зокрема на Маріупольському напрямку.

4 жовтня поточного року керівництво Управління вручило від імені колективу талони на пальне для автономних електростанцій завідувачу сектору Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Олегу Дмитрійчуку, який від’їздив до передових позицій 9-го ОМП батальйону.

Сьогодні, на передодні Дня захисника України, Олег Дмитрійчук прибувши з лінії фронту завітав до Управління Міграційної служби Вінниччини та подякував колективу Управління за допомогу яка надається нашим бійцям, переказав вітання і слова вдячності від наших бійців, що несуть службу поблизу Гнутового і Талаківки.

Олег Дмитрійчук повідомив, що хлопці на лінії зіткнення мають добрий настрій, надію та беззаперечну впевненість у перемозі і, що окупована територія знову повернеться до України найближчим часом. Вони переказували подяки за допомогу всім, хто вносить свій вклад у перемогу, від цього бійці відчувають себе впевненіше і обіцяють надійний захист країни, - сказав він.

Олег Дмитрійчук особисто подякував керівникові Міграційної служби Вінниччини Борису Наливайку та передав прапор України, на якому наші бійці залишили свої автографи та написи з надією у перемогу, а також вручив подяку за активну громадську позицію, високий патріотизм, доброчинність і співпрацю на терені допомоги воїнам в антитерористичній операції та з нагоди Дня захисника України.

Крім цього Олег Дмитрійчук передав від бійців використану частину ручного протитанкового гранатомету та розірваного боєзаряду РСЗО «Град», як нагадування про гіркий слід війни.  

У свою чергу Борис Наливайко подякував особисто Олегу Дмитрійчуку за його внесок та патріотизм, а також переказав найщиріші слова подяки нашим бійцям на фронт. Борис Наливайко пообіцяв, що і надалі Міграційна служба буде активно в силу своїх можливостей допомагати та співпрацювати з службою у справах ветеранів війни та учасників АТО за для подальшої підтримки наших воїнів.

Управління ДМС у Вінницькій області