Дніпро. Підвели підсумки роботи ГУДМС за 5 місяців.

Дніпро. Підвели підсумки роботи ГУДМС за 5 місяців.

Дніпро.  Підвели підсумки роботи ГУДМС за 5 місяців.

Головним управлінням  ДМС України у Дніпропетровській області упродовж 5 – ти місяців поточного року вжито організаційних та практичних заходів, спрямованих на забезпечення ефективності та підвищення рівня якості надання адміністративних послуг.

6 червня, під головуванням очільника ГУДМС Дніпропетровської області Світлани Куляби відбулася нарада керівників та представників структурних і територіальних підрозділів міграційної служби на якій обговорили результати діяльності служби, напрямки  профілактичної роботи, наявні проблеми роботи служби та шляхи їх вирішення.

Окремо Світлана Борисівна акцентувала увагу присутніх на безумовному дотриманні антикорупційного законодавства в частині дотримання обмежень та заборон, застерегла від можливих проявів корупційних діянь.

Поміж того зупинилися на питанні якості надання консультативної інформації громадянам та підвищенні кваліфікації працівників служби, в частині вивчення діючого законодавства.

Наостанок Світлана Куляба, цитуючи слова голови ДМС Максима Соколюка, звернула увагу на те, що керівники підпорядкованих підрозділів мають всі можливості для контролю роботи підлеглих та несуть повну відповідальність за організацію діяльності служби.

По завершенню наради проведено семінар – навчання за тематичною программою.  

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області