Дніпро. Підвели підсумки роботи міграційної служби за 8 місяців

Дніпро. Підвели підсумки роботи міграційної служби за 8 місяців

Дніпро. Підвели підсумки роботи міграційної служби за 8 місяців

Головним управлінням ДМС України у Дніпропетровській області, в актовій залі Криворізької рай адміністрації, проведено нараду з питань підведення підсумків роботи служби за вісім місяців. 

Захід проведено під головуванням Світлани Куляби – очільника ГУ ДМС України у Дніпропетровській області за участі керівників структурних та територіальних підрозділів.

Світлана Куляба дала детальну характеристику організації роботи служби  та окреслила низку пріоритетних напрямків роботи на наступний період.

Під час заходу було розглянуто ряд актуальних питань щодо службової дисципліни, професійного виконання державним службовцем своїх обов'язків та створення належних умов для ефективної роботи.

На нараді обговорили проблемні питання діяльності, зокрема, щодо реалізації Закону України «Про громадянство України». А саме: в частині оформлення набуття громадянства, здійснення провадження за заявами та поданнями з встановлення належності до громадянства України, прийняття до громадянства України, про втрату громадянства України та виконання прийнятих рішень з питань громадянства.

Особливу увагу приділили результатам проведених цільових профілактичних заходів, спрямованих на запобігання та протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері.

На запрошення Світлани Куляби захід відвідали представники Криворізької районної адміністрації,  які підтримали ініціативу спільно з міграційною службою задовольняти потреби громадян в отриманні якісних адміністративних послуг та домовились й надалі однією командою діяти в цьому напрямку.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області