Донецькі міграційники проаналізували результати діяльності за десять місяців поточного року

Донецькі міграційники проаналізували результати діяльності за десять місяців поточного року

Донецькі міграційники проаналізували  результати діяльності за десять місяців поточного року

Важливою складовою успішної роботи колективу є колегіальне визначення ефективної стратегії та тактики управління його діяльністю. Саме системна робота Колегії Головного управління ДМС України в Донецькій області спрямована на виконання цього відповідального завдання. Так, 22 листопада під головуванням очільника міграційної служби області Євгена Микитенка, проведено розширене засідання Колегії за участю керівників структурних та територіальних підрозділів ГУДМС України в Донецькій області, на якій проаналізували результати діяльності за 10 місяців поточного року.

У своєму вступному слові Євген Микитенко детально проаналізував роботу, яка була проведена в зазначений період. Зробив розгорнутий аналіз поточної діяльності структурних та територіальних підрозділів. Окремо звернув увагу на недоліки, які мають місце в роботі. Звернув увагу на стан виконавчої дисципліни, виконання Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Суворо застеріг від можливих проявів корупційних діянь та звернув увагу на надання кваліфікованої консультативної інформації громадян з питань чинного міграційного законодавства. Довів до відома присутніх інформацію стосовно внесення змін до нормативно-правових актів з питань міграційної політики та реалізації положень державної антикорупційної політики.

У подальшій роботі  розглянули питання удосконалення роботи територіальних підрозділів щодо ідентифікації та встановлення осіб під час оформлення та видачі паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, в тому числі громадянам України, які мешкають на тимчасово окупованій території. Було заслухано керівників за напрямками роботи, поставлені конкретні терміни щодо усунення виявлених недоліків в їх діяльності.

Особливу увагу на колегії звернули на те, що кадровий склад міграційної служби області останнім значно підсилився, суттєво покращилось матеріально-технічне забезпечення територіальних підрозділів. Відповідно, зросли і вимоги до якості надання адміністративних послуг та рівня обслуговування населення.

Підсумувавши результати праці за десять місяців та обговоривши актуальні питання, учасники визначились із пріоритетними  напрямками роботи. За результатами засідання Колегії ГУДМС України в Донецькій області прийнято відповідні рішення.

Засідання Колегії ГУ ДМС України в Донецькій області відбулось у доброзичливій та творчій атмосфері, усі присутні брали активну участь в обговоренні та ухваленні рішень, надавали слушні фахові пропозиції до них.

Головне управління ДМС у Донецькій області