Доведення підсумків колегії на нараді керівників структурних підрозділів ГУДМС у Львівській області

Доведення підсумків колегії на нараді керівників структурних підрозділів ГУДМС у Львівській області

Доведення підсумків колегії на нараді керівників структурних підрозділів ГУДМС у Львівській області

Днями Іваночко Іванна Романівна – виконуюча обов’язків начальника міграційної служби у Львівській області на нараді керівників та головних спеціалістів за напрямками Головного управління довела присутнім рішення Колегії ДМС від 23.02.2017 року.

Загалом, як свідчать показники роботи, діяльність Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області з основних напрямків роботи за 2017 рік визнана задовільною.

Також, керівник Головного управління повідомила, що за результатами оцінки діяльності територіальних органів - Львівська область займає 8 місце в рейтигну.

Однак, потрібно зосередити роботу з проведення навчальних занять, спрямованих на поглиблене вивчення законодавства з питань громадянства державними службовцями, неухильного дотримання працівниками виконавської, службової та трудової дисципліни, а також запобіганню випадкам корупційних схем.

 Співдоповідав начальник управління з питань імміграції, тимчасового перебування та протидії нелегальній міграції Грабчук Арсен Сергійович, який повідомив про відповідальне чергування у вихідні та святкові дні. У разі звернень особи до підрозділу компетентно надавати консультації та слідкувати за оновленням інформації на стендах.

Набрав чинності Наказ по електронному введенні картотеки реєстрації /зняття з реєстрації місця проживання/ перебування територіального органу ДМС України, який довела до відома та використання в роботі Дідик Надія Степанівна - керівник відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання.

Підводячи підсумки наради Іванна Романівна привітала з приходом весни та побажала всім ентузіазму, бадьорості, міцного здоров’я та подальших успіхів у праці.

Головне управління ДМС у Львівській області