Двох громадян РФ оштрафовано у Герці та Кіцмані

Двох громадян РФ оштрафовано у Герці та Кіцмані

Двох громадян РФ оштрафовано у Герці та Кіцмані

Громадянина РФ, який ухилявся від виїзду з України, виявили працівники Герцаївського  РС УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками Новоселицького МРВ УСБУ в Чернівецькій області та Герцаївського ВП  ГуНП в Чернівецькій області в районному центрі в рамках операції «Мігрант». Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП та накладено штраф в розмірі майже 1900 грн. Прийнято рішення про його примусове повернення.

До адміністративної відповідальності за ст. 206 КУпАП також притягнуто громадянку України та накладено стягнення в розмірі понад 5 тис. грн. 

Водночас працівниками Кіцманського РС УДМС у Чернівецькій області спільно з працівниками Кіцманського ВП ГУНП у Чернівецькій області в селі Шипинці виявлено громадянку РФ, яка проживала на території України без документів на право проживання. Стосовно порушниці складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 203 та накладено стягнення у розмірі понад 1700 гр. Також до адміністративної відповідальності за ст. 206 КУпАП притягнуто громадянку України, яка надала житло зазначеній іноземній громадянці та накладено стягнення у вигляді штрафу у сумі понад 5 тис. грн.

Управління ДМС у Чернівецькій області