Фахівці міграційної служби Чернігова провели навчання з оформлення біометричних документів для…

Фахівці міграційної служби Чернігова провели навчання з оформлення біометричних документів для адміністраторів місцевого ЦНАП

Фахівці міграційної служби Чернігова провели навчання з оформлення біометричних документів  для адміністраторів місцевого ЦНАП

З 1 по 7 лютого в УДМС України в Чернігівській області пройшли практичні навчання представників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігів.

Фахівці сектору по роботі з Єдиним Державним демографічним реєстром відділу з питань громадянства паспортизації та реєстрації міграційної служби Чернігівщини провели 2 навчання з надання адміністративної послуги оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон для працівників Центру надання адміністративних послуг м. Чернігова.

Оскільки в обласному апараті Управління оформлюють лише паспорт громадянина України для виїзду за кордон, третє заняття, на тему оформлення паспорта громадянина України у формі пластикової ІД-картки для представників ЦНАПу відбулося у Деснянському районному відділі в м. Чернігові.

Під час навчань працівники служби акцентували увагу  на проблемних питаннях, що виникають у процесі прийняття документів на оформлення біометричних паспортів, та роз’яснили вимоги чинного законодавства, які чітко регламентують процедуру надання адміністративної послуги.

Важливо, що адміністратори Центру, які працюють по лінії ДМС були присутні безпосередньо на прийомі громадян, тому мали змогу не лише теоретично, а на практиці ознайомитися з порядком та процесом оформлення біометричних паспортів.

Управління ДМС у Чернігівській області