Із запоріжчини до Чернігівського ПТПІ відправлено 6 нелегалів

Із запоріжчини до Чернігівського ПТПІ відправлено 6 нелегалів

Із запоріжчини до  Чернігівського ПТПІ відправлено 6 нелегалів

На цьому тижні в рамках операції «Мігрант» працівники УДМС України в Запорізькій області результативно попрацювали та помістили до Чернигівського ПТПІ  6 нелегальних мігрантів, які є вихідцями з Гвінеї, Узбекистану, Азербайджану та Молдови.

П’ятеро нелегальних мігрантів, тривалий час порушували міграційне законодавство України, вели асоціальний образ життя, не мали будь-якого місця проживання, сезонно працювали на сільськогосподарських полях Запорізької області.

Так, нелегальний мігрант із Гвінеї прибув в Україну начебто на навчання, але навчатись він не збирався. Незаконно перебуваючи на території України, гвінеєць весь час переховувався від міграційної служби та поліції. Термін дії його паспорта закінчився, алеа він відмовляється оформляти через консульську установу Республіки Гвінея  документ для повернення на батьківщину, що ускладнює процедуру примусового видворення.

Для документування громадянина Гвінеї, який відмовляється виконувати рішення суду та залишати територію України, працівниками міграційної служби вживаються відповідні заходи.                                                                       

Двох нелегалів громадян Молдови та Грузії, які були раніше розміщені в ПТПІ, міграційники супроводили до пунктів перетину Державного кордону та видворили за межі України на виконання рішень суду про примусове видворення.

Управління ДМС у Запорізькій області