УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Керівник міграційної служби Прикарпаття очолив журі конкурсу студентських наукових проектів

Керівник міграційної служби Прикарпаття очолив журі конкурсу студентських наукових проектів

Керівник міграційної служби Прикарпаття очолив журі конкурсу студентських наукових проектів

З метою пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів, набуття та обміну практичного досвіду студентами вітчизняних та іноземних ВНЗ цьогоріч Університет Короля Данила, що в місті Івано-Франківську, провів  І Міжнародний конкурс студентських наукових проектів.

Прикметно, що оцінювати студентські проекти навчальний заклад запросив не тільки науковців, але й авторитетних фахівців-практиків з великим досвідом управлінської діяльності. До слова, журі конкурсу очолив кандидат юридичних наук, заслужений юрист України начальник УДМС України в Івано-Франківській області Сергій Саїв.

На конкурс надійшло загалом 34 роботи з різних ВНЗ, з яких шість проектів – з іноземних вищих навчальних закладів. Серед 20 команд-фіналістів найкращим визнано проект Академії Державної пенітенціарної служби з Чернігова. Їхня робота «Звільнення історико-архітектурних пам’яток України з установ виконання покарань – обов’язок правової держави» отримала Гран-прі конкурсу.

З-поміж інших робіт дипломи переможців отримали  проекти «Нові концептуальні підходи до кримінальної відповідальності неповнолітніх та покарання неповнолітніх в Україні» ( Київський національний торговельно-економічний університет), «Трансплантологія: права, мораль, медицина» ( Університет Короля Данила з Івано-Франківська), «Адміністративно – правове забезпечення протидії нелегальній трудовій міграції» (Одеський державний університет внутрішніх справ ).

Крім того, усі команди-учасники отримали дипломи в різних номінаціях та цінні подарунки. Журі відзначило високий рівень та актуальність студентських колективних проектів, а Університет Короля Данила має намір зробити конкурс традиційним.

 

Управління ДМС в Івано-Франківській області