Керівник міграційної служби Херсонщини взяла участь в презентації та обговоренні стратегії розвитку…

Керівник міграційної служби Херсонщини взяла участь в презентації та обговоренні стратегії розвитку МВС до 2020 року

Керівник міграційної служби Херсонщини взяла участь в презентації та обговоренні стратегії розвитку МВС до 2020 року

 Заступник міністра МВС Тетяна Ковальчук презентувала в Одеському університеті внутрішніх справ стратегію розвитку системи МВС України до 2020 .

 Головними цілями стратегії є  створення безпечного середовища для існування та розвитку вільного суспільства через формування та реалізацію державної політики у сфері внутрішніх справ, зміцнення довіри до органів системи МВС з боку суспільства, продовження розвитку України як безпечної європейської держави, в основі якої лежать інтереси її громадян та висока ефективність усіх складових системи МВС.

"Стратегічними пріоритетами системи МВС є безпечне середовище, протидія злочинності, дотримання та забезпечення прав людини, інтегроване управління кордонами, збалансована міграційна політика , якість і доступність послуг, ефективне врядування та інше,"- зазначила Тетяна Ковальчук.

У заході взяли участь представники громадськості, Консультативної місії ЄС з реформування сектору цивільної безпеки, а також всіх центральних органів виконавчої влади, які координуються Міністром МВС. Учасники висловили власне бачення стратегії розвитку системи та надали конкретні пропозиції щодо покращення діяльності кожного окремого відомства.

«Ми готові сприймати і аналізувати пропозиції і прислухатися до порад. Очікуємо зворотній зв'язок, ваше розуміння і підтримку. Бо тільки разом ми зможемо принести мир, порядок і безпеку в кожну українську родину», - відмітила Тетяна Ковальчук.

У найближчі дні документ представлять у Львівській та Харківській областях.

Управління ДМС у Херсонській області