Керівник міграційної служби Житомирщини з робочою поїздкою перебував у територіальних підрозділах…

Керівник міграційної служби Житомирщини з робочою поїздкою перебував у територіальних підрозділах УДМС в області

Керівник міграційної служби Житомирщини з робочою поїздкою перебував у територіальних підрозділах УДМС в області

Начальник Управління ДМС України в Житомирській області Олександр Радько здійснив робочу поїздку до Коростенського та Черняхівського територіальних підрозділів УДМС, де провів прийом для громадян, які отримували адміністративні послуги, та прийняв участь у їх наданні безпосередньо на робочих місцях даних територіальних підрозділів.

Керівники районних підрозділів УДМС проінформували начальника Управління про взаємодію із місцевими органами самоврядування.

Як зазначив начальник Коростенського РВ УДМС Петро Сергієнко, що з початку цього року на рахунок місцевих бюджетів перераховано 2 млн       53 тисячі гривень, відповідно за надані населенню адміністративні послуги Черняхівським районним сектором - перераховано 1 млн 48 тисяч гривень.

Начальник Управління ДМС в області Олександр Радько, АдькоРадьковідмітив тісну співпрацю Коростенського районного відділу із місцевою адміністрацією та міською радою, завдяки якій на покращання матеріально-технічного забезпечення та проведення поточного ремонту депутатським корпусом Коростенської міської ради виділено 42 тисячі гривень, у минулому році на утеплення приміщень амінбудівлі виділено 50 тисяч гривень.

Також Олександр Сергійович, подякував керівництву Черняхівського районного сектору Головного управління Національної поліції в Житомирській області за надання суттєвої допомоги районному сектору міграційної служби у проведенні поточного ремонту.

Робоча поїздка керівника міграційної служби області висвітлена у засобах масової інформації.

Управління ДМС у Житомирській області