Керівник УДМС у Рівненській області зустрілася з безпритульними задля роз`яснення порядку оформлення…

Керівник УДМС у Рівненській області зустрілася з безпритульними задля роз`яснення порядку оформлення документів

Керівник УДМС у Рівненській області зустрілася з безпритульними задля роз`яснення порядку оформлення документів

Сьогодні керівник міграційної служби Рівненщини Лілія Драпчинська зустрілася з рівненськими безхатченками у приміщенні Рівненського обласного благодійного фонду «Відвага».

Зустріч відбулася на прохання очільника благодійного фонду Санасара Гукасяна з метою відповісти на численні запитання людей у яких немає, або загублені паспорти громадян України, втрачені й потребують поновленню документи на тимчасове або постійне місце проживання в Україні, та допомогти безпритульним у вирішенні цих проблем.  Разом з тим, Лілія Драпчинська роз`яснила про порядок реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян України та повідомила про центри надання безоплатної вторинної  правової допомоги для громадян.

Усім категоріям громадян повинно бути доступне надання адміністративних послуг Державною міграційною службою, а також знання змін у законодавстві. Відтак, начальник УДМС України в Рівненській області разом із працівниками служби завжди в межах компетенції проводять відповідну роз`яснювальну роботу, інформуючи населення про послуги та роботу Державної міграційної служби.

Управління ДМС у Рівненській області