Керівники Головного територіального управління юстиції ознайомили колектив міграційної служби…

Керівники Головного територіального управління юстиції ознайомили колектив міграційної служби Чернігівщини з проектом «Я маю право»

Керівники Головного  територіального управління юстиції ознайомили колектив міграційної служби Чернігівщини з проектом «Я маю право»

5 березня  фахівці Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області на чолі з начальником відомства Олегом Трейтяком провели для колективу Міграційної служби Чернігівщини презентацію  загальнонаціонального  просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО».

Під час зустрічі представники Головного  управління юстиції ознайомили працівників УДМС України в Чернігівській області  з основними напрямками роботи юстиції та реформаторськими проектами Міністерства юстиції, які було  запроваджено впродовж  останніх  років.

Зокрема гості розповіли про проекти «Шлюб за добу», «Свідоцтво у  пологовому будинку»,  «Інститут приватних виконавців» та розкрили  актуальні для населення  питання, серед яких стягнення аліментів  у примусовому порядку.

Також заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації В’ячеслав Хардіков подякував міграційникам Чернігівщини за оперативну співпрацю у реалізації проекту «Шлюб за добу», а саме - у напрямку роботи  щодо реєстрації шлюбу з іноземними громадянами у скорочені строки.

До речі, за словами В’ячеслава В’ячеславовича,  6 березня 2018 року на Чернігівщині проведено ювілейну – 500 реєстрацію шлюбу укладеного з іноземним громадянином.

Управління ДМС у Чернігівській області