Керівники міграційної служби Чернігівщини провели перевірку діяльності у шістьох територіальних…

Керівники міграційної служби Чернігівщини провели перевірку діяльності у шістьох територіальних підрозділах

Керівники міграційної служби Чернігівщини провели перевірку діяльності у шістьох територіальних підрозділах

Наприкінці липня начальник УДМС України в Чернігівській області Ксенія Лук’янець та перший заступник  начальника Володимир Рудницький провели  перевірку діяльності у шістьох територіальних підрозділах Управління, а саме: Городнянському, Сновському, Корюківському, Новгород-Сіверському, Сосницькому та Менському районних секторах.

Головною метою робочих поїздок  було  вивчення стану справ з надання адміністративних послуг населенню, зокрема  організації й забезпечення ефективної і злагодженої роботи щодо якості оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді картки і паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Варто зазначити, що Ксенія Вікторівна та Володимир Олександрович скористалися практичною методикою перевірки  -  особисто були присутні та відслідковували процедуру надання адміністративних послуг під час прийому  громадян спеціалістами територіальних органів. Адже основний пріоритет в обслуговуванні населення  – дотримання прав людини і підвищення рівня задоволеності громадян процесом отримання адміністративних послуг, клієнтоорієнтовність працівників та ввічливість  і повага у спілкуванні. 

Також керівники Управління оцінили рівень ефективності використання робочого часу як у ході оформлення документів, так і в умовах бек-офісу. 

«Вважаю, що практичні перевірки процедури надання адміністративних послуг населенню, безпосередньо на місцях,   дають максимум інформації для проведення аналізу, виявлення переваг чи недоліків в організації роботи, та, головне надають можливість порівняти роботу працівників окремих територіальних підрозділів для налагодження  оптимально прогресивної, систематизованої  й ефективної роботи  як кожного фахівця окремо, так і Управління в цілому», - зазначила начальник УДМС України в Чернігівській області Ксенія Лук’янець. 

Управління ДМС у Чернігівській області