Керівники міграційної служби Львівщини взяли участь у тренінгу щодо «Оцінювання результатів службової…

Керівники міграційної служби Львівщини взяли участь у тренінгу щодо «Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців»

Керівники міграційної служби Львівщини взяли участь у тренінгу щодо «Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців»

У рамках компонента з управління людськими ресурсами та проекту «Підтримки управління міграцією та притулком в Україні» керівники структурних та територіальних підрозділів міграційної служби у Львівській області взяли участь у навчальному модулі «Оцінювання результатів службової діяльності державних службовців».

Проводила навчання внутрішній тренер Головного управління ДМС у Львівській області Людмила Іванівна Малярська.

З моніторинговим візитом на даний захід прибули: заступник начальника Управління – начальник відділу управління керівними кадрами територіальних органів та підвідомчих установ ДМС Сулимко Ірина Геннадіївна, керівник проекту Роман Горбовий та експерт з управління персоналом з Міжнародної організації з міграції Едіта Шостак.

Гості розповіли присутнім, що Європейський Союз започаткував проект «Підтримка управління міграцією та притулком в Україні», щоб посприяти приведенню управління міграційними процесами у відповідність до найкращих європейських та міжнародних стандартів.

         На даному тренінгу присутні детально вивчали нормативну базу, на підставі якої складаються завдання, ключові показники результативності, ефективності та якості службової діяльності державного службовця, складання висновка щодо результатів оцінювання службової діяльності державного службовця та проведення оціночної співбесіди.

Керівники мали можливість застосувати на практиці отримані рекомендації, виконавши завдання, які надавали тренери. Навчання відбувалось в дружній, колективній атмосфері, у вигляді гри.

Тренінг виявився дуже ефективним та дав змогу більш детальніше зрозуміти, як проводити процедуру оцінювання державних службовців.

Головне управління ДМС у Львівській області