УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Колектив Міграційної служби Чернігівщини урочисто провів на заслужений відпочинок завідувача…

Колектив Міграційної служби Чернігівщини урочисто провів на заслужений відпочинок завідувача Носівського районного сектору

Колектив Міграційної служби Чернігівщини урочисто  провів на  заслужений відпочинок завідувача  Носівського районного сектору

19 березня  в УДМС України у Чернігівській області відбулася неординарна подія – урочисте зібрання з нагоди завершення трудової діяльності у зв'язку з виходом на пенсію  завідувача  Носівського районного сектору  Інни  Олексіївни Чекан.

За її плечима довгі трудові роки і колосальний життєвий досвід, от і настав час приймати вітання з виходом на пенсію.

Присутні на урочистому зібранні співробітники привітали Інну Олексіївну  з виходом на відпочинок, який, дійсно, заслужений багаторічною сумлінною  працею.

Перебуваючи на посаді завідувача сектору Інна Олексіївна, своїм професіоналізмом та людяністю завоювала авторитет як серед керівництва області та  співробітників, які мали честь з нею працювати, так і серед мешканців Носівщини.

Вдячність за  віддану працю, професіоналізм, неоціненний внесок у спільну справу, керівники Міграційної служби Чернігівщини засвідчили не лише словами. Перший заступник начальника УДМС України у Чернігівській області  Володимир Рудницький вручив Інні Олексіївні Почесну грамоту Управління, а заступник начальника Наталія Кирієнко  - пам’ятні подарунки від усього колективу.

В останній робочий день керівництво та працівники Міграційної служби Чернігівщини побажали Інні Олексіївні щасливого майбуття, міцного здоров’я, благополуччя, достатку та довгих і спокійних років життя у новому статусі!

Управління ДМС у Чернігівській області