Колектив міграційної служби Рівненської області відзначив День людей з інвалідністю подарунками…

Колектив міграційної служби Рівненської області відзначив День людей з інвалідністю подарунками вихованцю навчально-реабілітаційного центру "Особлива дитина"

Колектив міграційної служби Рівненської області відзначив День людей з інвалідністю подарунками вихованцю навчально-реабілітаційного центру

Сьогодні, 3 грудня, в Україні відзначають День людей з інвалідністю. З цієї нагоди керівник Управління ДМС України в Рівненській області Лілія Драпчинська відвідала Рівненський навчально-реабілітаційний центр "Особлива дитина", який багато років поспіль є підшефним закладом колективу УДМС регіону.

На святі, під назвою «З вірою в майбутнє», увазі вихованців, очільників області та гостей представили досягнення переможців, лауреатів і призерів інтернет-олімпіад Всеукраїнських конкурсів закладу. Окремо відзначали переможців Рівненської області з легкої атлетики на базі Рівненського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Жодний захід не відбувається для дітей Центру без подарунків. Цього разу, начальник Управління Лілія Драпчинська від міграційної служби Рівненщини презентувала одному з учнів РНРЦ  подарунки та відзнаку про спортивні досягнення. Багатократний переможець змагань з пауерліфтингу Дмитро Сінчук наполегливо долає фізичні труднощі за допомогою спорту заради мрії – стати хірургом.

Колектив УДМС не полишає робити добрі справи і надалі   піклуватиметься про вихованців Центру, надаючи посильну допомогу для навчання та реабілітації дітей з особливими потребами.

Управління ДМС у Рівненській області