Колектив Управління ДМС України в Рівненській області долучився до всесвітньо відомої буккросинг-акції

Колектив Управління ДМС України в Рівненській області долучився до всесвітньо відомої буккросинг-акції

Колектив Управління ДМС України в Рівненській області долучився  до всесвітньо відомої буккросинг-акції

Управління ДМС України в Рівненській області приєдналося до акції «книгооберту» - відомого громадського руху, що відбувається за допомогою соціальних мереж.

Прийнявши естафету від Регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області, та свідомо долучившись до буккросингу, подарували альбом фотографій та історично-краєзнавчих нотаток про рідне місто під назвою «Рівне на межі тисячоліть».

Фотоальманах відомого рівненського фотохудожника Олександра Харвата, який складається із двох книжок,  допоможе поринути у минувшину початку XX століття та порівняти тодішні світлини старих вуличок із сучасним містом. Рівне - одне з мальовничих міст Західної Європи. Як воно змінювалося можна спостерігати, переглядаючи старі та нові сюжети. Нашим завданням, як нащадків, є вберегти, не втратити те краще, що було створене предками та з поштивістю ставитися до пам`яток історії та культури.

Буккросинг – традиція залишати книжки на спеціально обладнаних полицях в людних місцях, аби незнайомці мали можливість їх прочитати чи, навіть, взяти з собою.  Натомість варто залишити свою улюблену книгу. Починаючи з 2002 року, цей флешмоб шириться великими містами, проте у багатьох областях «книгообмін» лише набирає обертів.

Колектив Управління ДМС України охоче підтримав буккросинг-акцію, запропоновану дружнім сервісним центром МВС. Сподіваємося на продовження естафети, яка допоможе підвищити мотивацію до читання серед населення області.

Управління ДМС у Рівненській області