Кременчуцькі міграційники роз’яснили порядок оформлення біометричних документів

Кременчуцькі міграційники роз’яснили порядок оформлення біометричних документів

Кременчуцькі міграційники роз’яснили порядок оформлення біометричних документів

На днях, у приміщенні Крюківської районної адміністрації міста Кременчука для представників органу місцевого самоврядування проведено заняття щодо роз'яснення порядку оформлення біометричних документів.

На заході були присутні представники управлінь соціального захисту населення, пенсійного фонду України, відділів ведення Реєстру територіальної громади, Державного реєстру виборців, обліку бездомних осіб, служби у справах дітей, спеціалісти відділу по роботі з населенням, тобто ті посадовці, які безпосередньо працюють з громадянами та документами.

Керівником Крюківської міграційної служби Оленою Твердоступ роз'яснено правила безвізового режиму, порядок оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-картки, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, документування іноземців та осіб без громадянства, правила перебування їх в Україні.

Дуже велику зацікавленість у присутніх викликало знайомство з офіційним сайтом Державної міграційної служби, де можна кожному бажаючому скористатися зручними сервісами з перевірки недійсних документів, стану оформлення паспортів, правильності написання транслітерації, формування платіжних реквізитів.

Як зазначили присутні на занятті, проведений захід дуже корисний як для виконання посадових обов'язків так і для себе особисто. На згадку про зустріч, від міграційної служби кожен отримав пам'ятку для осіб, які бажають скористатися правилами безвізового режиму.

Управління ДМС у Полтавській області