Круглий стіл з адміністрацією медичного університету

Круглий стіл з адміністрацією медичного університету

Круглий стіл з адміністрацією медичного університету

Вже втретє за останні декілька місяців в Управлінні ДМС у Тернопільській області відбувся круглий стіл з освітянами. Цього разу актуальні питання документування іноземних студентів та їхнього перебування в Україні керівництво міграційної служби області обговорило з ректором та адміністрацією Тернопільського державного медичного університету.

«Зважаючи на те, що саме медичний університет щороку зараховує на навчання найбільшу кількість іноземних студентів, важливо аби між міграційною службою та навчальним закладом була добре налагоджена комунікація та взаємодія»,- зауважив на початку зустрічі начальник Управління ДМС Ярослав Давибіда.

Про останні зміни в міграційному законодавстві та новації у процедурі оформлення посвідки на тимчасове проживання детально розповіла заступник начальника Управління ДМС Тетяна Лобач. Зокрема, вона наголосила, що тепер посвідки видаються на період дії паспорта, відтак відповідальні особи у виші повинні тримати це питання на контролі.

Насамкінець  ректор ТДМУ Михайло Корда подякував за зустріч та запевнив, що зробить усе можливе, щоб донести до студентів почуту інформацію.

Управління ДМС у Тернопільській області