Ксенія Лук’янець привітала працівників радіо та телебачення Чернігівщини із професійним святом

Ксенія Лук’янець привітала працівників радіо та телебачення Чернігівщини із професійним святом

Ксенія Лук’янець привітала працівників радіо та телебачення Чернігівщини із професійним святом

16  листопада начальник  Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Ксенія Лук’янець привітала представників радіо та телебачення  Сіверщини з професійним святом.

За плідну співпрацю, наполегливу роботу та високий професіоналізм  у висвітленні на теренах області доступної, якісної й оперативної інформації щодо діяльності міграційної служби Чернігівщини  та з нагоди  Дня радіо, телебачення та зв’язку  Ксенія Вікторівна відзначила нагородами  трьох працівників  радіо та телебачення.

Так, начальник міграційної служби Чернігівщини вручила Почесну грамоту   генеральному  директору Чернігівської телерадіоагенції  «Новий Чернігів» Ользі Капустян, та відзначила Подяками Управління - заступника головного редактора головної редакції філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України»  «Чернігівська регіональна дирекція» Аллу Копиловську та  редактора головної редакції філії ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України»  «Чернігівська регіональна дирекція» Ігоря Юхрименка.

У вітальному слові Ксенія Лук’янець зазначила:

«Ваша плідна і натхненна праця є запорукою успішної роботи з інформування населення стосовно актуальних подій, що відбуваються у світі та в нашій країні, області,  місті.

І сьогодні у  час прогресивного розвитку інформаційних технологій – важко навіть уявити, скільки людей працює в цій галузі, щоб кожен день і весь рік ми без проблем могли користуватися мобільними телефонами, радіо, телевізором, дізнаватися всі новини і листуватися з друзями в мережі Інтернет, отримувати газети і журнали...

Саме ви безпосередні учасники і творці інформаційного процесу – ви збираєте, опрацьовуєте, розповсюджуєте інформацію.

Дякуємо вам за сумлінну та наполегливу працю, за об’єктивність, оперативне та  ґрунтовне висвітлення інформації щодо діяльності УДМС України в Чернігівській області».

Управління ДМС у Чернігівській області