Ксенія Лук’янець провела виїзний особистий прийом громадян на Ічнянщині

Ксенія Лук’янець провела виїзний особистий прийом громадян на Ічнянщині

Ксенія Лук’янець провела виїзний особистий прийом громадян на Ічнянщині

Начальник Управління Державної міграційної служби України у Чернігівській області Ксенія Лук’янець, побувала з робочим  візитом в Ічні.             

У приміщенні Ічнянської районної державної адміністрації  Ксенія Вікторівна провела  виїзний особистий прийом громадян, у якому  також взяли участь керівники району, міста та об’єднаних територіальних  громад.  Це вперше подібний захід відбувся у такому форматі. І насамперед, він спрямований на вивчення стану справ у роботі Ічнянського районного сектору  міграційної служби Чернігівщини.

Тож, аби детальніше обговорити актуальні питання стосовно забезпечення ефективної роботи підрозділу,  у прийомі взяли участь голова районної  ради Григорій Герасименко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Кутова, керуюча справами виконавчого комітету міськради  Людмила Загура, секретар міської ради  Валентина Колос, секретарі ОТГ та селищних рад. Також на зустрічі  був присутній місцевий громадський активіст  Ігор Денисенко.

Серед питань, з якими зверталися громадяни під час особистого прийому, були - вартість та реальні строки оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон, порядок онлайн запису в електронну чергу. Також  ічнянців цікавило чи є пільги на оформлення  біометричних документів для учасників АТО.

Окрім того, під час спілкування з представниками органів виконавчої влади, Ксенія Вікторівна,  на правах контролюючого органу, озвучила аналіз роботи органів реєстрації за результатами перевірок дотримання вимог чинного законодавства  у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб,  які було проведено у 2017 році.

Насамкінець зустрічі Ксенія Лук’янець ознайомила присутніх із «Комплексною програмою з реалізації міграційної політики Ічнянського районного сектору Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області на 2018 рік» та наголосила на розгляді питання на черговій сесії Ічнянської районної ради.

Управління ДМС у Чернігівській області