Ксенія Лук’янець взяла участь у тринадцятій сесії Чернігівської обласної ради

Ксенія Лук’янець взяла участь у тринадцятій сесії Чернігівської обласної ради

Ксенія Лук’янець взяла участь у  тринадцятій сесії   Чернігівської обласної ради

24 травня 2018 року відбулося пленарне засідання 13 сесії Чернігівської обласної ради сьомого скликання, яке провів голова обласної ради Ігор Вдовенко.

Насамперед депутати Чернігівщини схвалили звіт про виконання обласного бюджету  за І квартал 2018 року.

Далі народні обранці внесли зміни до Програми  покращення матеріально-технічного забезпечення заходів територіальної оборони,  військових частин та правоохоронних органів, які беруть участь в антитерористичній операції та дислокуються на території Чернігівської області.

Серед питань порядку денного  депутати також обговорили  використання природних ресурсів, щодо внесення змін до Переліку видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік,  внесення корективів та уточнень до обласної  цільової довгострокової програми «Мистецька освіта Чернігівщини» на 2011-2025 роки, Цільової програми проведення археологічних досліджень в Чернігівській області на 2013-2020 роки та обласної цільової Програми розвитку туризму в Чернігівській  області  на  2013-2020 тощо.

Також депутати обласної ради розглянули затверджені депутатським корпусом звернення стосовно присвоєння імені Леоніда Каденюка одній із вулиць у місті Києві та місті Чернігові.

Окрім того,   цього сесійного дня депутати Чернігівщини заслухали заяви та повідомлення з нагальних та важливих питань життєзабезпечення територіальних громад Чернігівщини.

По завершенні сесії   Ігор Вдовенко відповів на запитання журналістів місцевих ЗМІ.

Управління ДМС у Чернігівській області