Лекція - тренінг для студентів юридичного факультету Чернігівського національного технологічного…

Лекція - тренінг для студентів юридичного факультету Чернігівського національного технологічного університету

Лекція - тренінг для студентів юридичного факультету Чернігівського національного технологічного університету

19.12.2018 року на базі Чернігівського національного технологічного університету в навчально-науковому інституті права і соціальних технологій за сприяння декана юридичного факультету Селецького Олексія Вікторовича,  представниками Управління ДМС України в Чернігівській області проведено лекцію-тренінг з питань: легальності перебування іноземців та осіб без громадянства на території України, протидії нелегальній міграції, роботи із шукачами захисту.

Начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Шаль Ганна та заступник  начальника відділу – завідувач сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Бабак Вікторія спілкувалися із студентами юридичного факультету,  майбутніми співробітниками правоохоронних органів, щодо оформлення біометричних посвідок іноземцями, в тому числі для навчання в Україні. Про співпрацю ДМС з державними органами влади, про етапи реформування Управління ДМС України на прикладі біометричних документів.

Розмова була досить жвава, проходила у формі діалогу. Студенти  цікавилися та активно обговорювали питання, що стосуються навчання іноземців в Україні,  питаннями біженців та осіб які потребують додаткового захисту.

У кінці тренінгу студенти поділилися враженнями та висловили побажання щодо подальшої участі у таких тренінгах.

Управління ДМС у Чернігівській області