Міграційна служба Донеччини підвела підсумки роботи за минулий рік.

Міграційна служба Донеччини підвела підсумки роботи за минулий рік.

Міграційна служба Донеччини підвела підсумки роботи за минулий рік.

01 лютого 2018 року під головуванням начальника Головного управління Євгена Микитенка у м. Маріуполі відбулася оперативна нарада Головного управління ДМС України в Донецькій області з підведення підсумків за результатами діяльності Головного управління та територіальних підрозділів за 2017 рік та перспективи на перший квартал поточного року. В зазначеній нараді взяли участь керівництво Головного управління, керівники структурних та територіальних підрозділів.

У своєму вступному слові, начальник Головного управління, проінформував присутніх про результати роботи територіальних підрозділів ГУДМС за 12 місяців 2017 року та пріоритетні напрямки роботи на 2018 рік. Зокрема довів до відома присутніх рішення Колегії МВС України від 27 січня поточного року, яка пройшла під головуванням Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та за участі Голови ДМС України Максима Соколюка. Наголосив, що важливим завданням міграційної служби області є подальше створення всіх умов для комфортного та якісного обслуговування громадян.

Під час наради наголошувалося на особистій відповідальності очільників районних та міських підрозділів за організацію роботи підрозділів, виконавську дисципліну, контроль за роботою підлеглих працівників та дотримання антикорупційного законодавства.

Підсумувавши результати праці за 12 місяців та обговоривши актуальні питання, учасники визначились із пріоритетними  напрямками роботи на  І квартал. За результатами засідання Колегії ГУДМС України в Донецькій області прийнято відповідні рішення.

Засідання Колегії ГУ ДМС України в Донецькій області відбулось у доброзичливій та творчій атмосфері, усі присутні брали активну участь в обговоренні та ухваленні рішень, надавали слушні фахові пропозиції до них.

Головне управління ДМС у Донецькій області