УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційна служба Києва проводить заходи з популяризації біометричних документів у шкільних навчальних…

Міграційна служба Києва проводить заходи з популяризації біометричних документів у шкільних навчальних закладах

Міграційна служба Києва проводить заходи з популяризації біометричних документів у шкільних навчальних закладах

У Києві в рамках інформаційної кампанії ДМС щодо популяризації серед школярів біометричних документів проводяться тематичні заходи за участю керівників і спеціалістів районних відділів міграційної служби.

З цією метою в Управлінні було сформовано план проведення інформаційно- роз’яснювальної роботи у школах та зустрічей з учительськими колективами. З початку навчального року в усіх районах столиці вже проведено понад 20 таких заходів у ліцеях, гімназіях та загальноосвітніх середніх школах, які виявили у цьому зацікавленість.

Так,  20 вересня  за сприяння Управління освіти Дарницького району на базі школи № 274 відбулось представницьке зібрання, у якому взяли участь керівники шкільних навчальних закладів Дарниці – одного із найбільш населених районів міста.

На зустрічі виступила начальник Дарницького РВ ГУДМС Інга  Лазаренко, яка у своєму повідомленні зупинилась на питаннях  порядку, законодавчих вимог і особливостей отримання паспорта громадянина України вперше – у 14 років, а також відповіла на запитання присутніх про попередній запис через електронну чергу, терміни оформлення паспорта та ін.

Керівники шкіл запевнили, що доведуть отриману важливу інформацію до відома учнів відповідного віку та надалі підтримуватимуть  ділові стосунки із міграційною службою району.

Головне управління ДМС у місті Києві