Міграційна служба Київщини підбиває підсумки грудня і ділиться враженнями

Міграційна служба Київщини підбиває підсумки грудня і ділиться враженнями

Міграційна служба Київщини підбиває підсумки грудня і ділиться враженнями

Незвичайно насиченим видався грудень-місяць для Міграційної служби Київської області. Підрозділи ДМС Київщини долучилися до активної участі в проведенні Всеукраїнського тижня права та Всесвітнього дня мігранта і отримали незабутні враження.

Протягом місяця співробітники ДМС області провели безліч цікавих та змістовних заходів для наших громадян; відвідали понад два десятки навчальних закладів, серед яких загальноосвітні школи, ліцеї, коледжі.

В підрозділах проведені Дні відкритих дверей для студентів і школярів. Крім цінних знань екскурсанти отримали приємні подарунки у вигляді державної символіки, наочної інформації  та, звичайно, солодощів.

Значну увагу міграційної служби області приділено питанню документування засуджених. У співробітництві з «Центром пробації» проведено спільний захід у виправній колонії №35. Ув’язнені мали змогу поспілкуватися з міграційниками з питань оформлення паспортних документів.

Керівники територіальних підрозділів УДМС Київщини систематично організовували зустрічі з громадянами, де піднімали питання оформлення біометричних документів, міграції та правил перебування громадян України в країнах ЄС.

Всі ці заходи стали безцінним досвідом як для міграційників, так і для наших громадян  — дорослих і зовсім юних. Адже розглянуті та обговорені питання є досить актуальними і важливими.

Впевнені, що серед молоді, яка з цікавістю долучилася до участі в заходах, є ті, хто незабаром поповнить ряди співробітників Міграційної служби України і з впевненістю та великою відповідальністю нестиме почесний обов’язок державного службовця.

Управління ДМС у Київській області