Міграційна служба Вінниччини допомагає нашим бійцям на передовій

Міграційна служба Вінниччини допомагає нашим бійцям на передовій

Міграційна служба Вінниччини допомагає нашим бійцям  на передовій

Сьогодні як і вся країна співробітники міграційної служби області долучаються та активно допомагають нашим бійцям, що несуть службу в антитерористичній операції на Сході країни.

За власною ініціативою працівниками служби були зібрані кошти для придбання необхідного нашим бійцям, які знаходяться безпосередньо на лінії зіткнення поблизу Талаківки  та Гнутово.

4 жовтня, т.в.о. начальника Управління Антоніна Петрівна Ратушна вручила від імені колективу талони на пальне завідувачу сектору Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Олегу Дмитрійчуку. Пальне піде для автономних електростанцій та обігріву в умовах настання холодів.

Олег Дмитрійчук подякував колективу та повідомив сумну статистику втрат: «станом на 1 жовтня у даному батальйоні від початку року найбільша кількість загиблих бійців в порівняння з іншими військовими підрозділами», - сказав О. Дмитрійчук.   

Антоніна Петрівна Ратушна, в свою чергу подякувала за важку справу, яку здійснюють наші патріоти, волонтери та бійці: «нехай це і не великий внесок, але ми й надалі будемо долучатися та в силу можливостей допомагати армійцям». Керівництвом міграційної служби та служби у справах ветеранів війни та учасників АТО досягнуто домовленості про подальшу співпрацю та допомогу.

Управління ДМС у Вінницькій області