Міграційна служба Вінниччини підвела підсумки роботи за п’ять місяців

Міграційна служба Вінниччини підвела підсумки роботи за п’ять місяців

Міграційна служба Вінниччини   підвела підсумки роботи за п’ять місяців

21 червня 2018 року начальник Управління міграційної служби Вінниччини Борис Наливайко провів нараду з керівниками структурних та територіальних підрозділів та підвів підсумки результатів службової діяльності Управління.  

Начальник Управління детально зупинився на виконання рішення розширеної колегії ДМС України, яке мало місце 1 червня поточного року в м. Києві. Доповів присутнім про пріоритетні напрямки роботи на друге півріччя 2018 року. Особливу увагу звернув на дотримання законності при наданні адміністративних послуг, недопущення кримінальних проявів.

Про результати роботи, за напрямками службової діяльності, звітували перший заступник начальника Управління, заступник начальника Управління, окремі керівниками структурних та територіальних підрозділів.

Напередодні відзначення 100 - річчя Державної служби, за підсумками службової діяльності Управління, кращих працівників було заохочено правами начальника Управління та вручено Подяки і Грамоти. 

З метою підвищення професійного рівня працівників, проведено учбові заняття з питання надання адміністративних послуг населенню при оформленні паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Після опрацювання порядку денного, представник громадської організації «Паросток» Смірнова Олена провела заняття по впровадженню інклюзій, основні правила спілкування з людьми, які мають інвалідність при наданні їм адміністративних послуг. За підсумками Управлінню було вручено Сертифікат, що підтверджує покращення рівня спілкування та роботи працівників міграційної служби з особами з інвалідністю. Громадською організацією буде виготовлено буклети, з наявними прикладами спілкування з даними громадянами.

Управління ДМС у Вінницькій області