Міграційниками Київщини було виявлено та примусово повернуто на батьківщину «злодія в законі» Пецо

Міграційниками Київщини було виявлено та примусово повернуто на батьківщину «злодія в законі» Пецо

Міграційниками Київщини було виявлено та примусово повернуто на батьківщину «злодія в законі» Пецо

02 серпня 2017 року в ДПМА «Бориспіль» оперативними співробітниками УКР ГУ НП в місті Києві спільно з співробітниками Відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Київській області був затриманий громадянин Грузії, в кримінальних колах відомий як «злодій в законі» та має прізвисько «Пецо».

Під час проведення перевірки було встановлено, що в 2005 році громадянин Грузії набув громадянство України, однак в 2010 році виявили, що набуття громадянства України зазначеним громадянином було набуто на підставі надання неправдивих відомостей. Рішення про набуття громадянства України громадянином Грузії 20 жовтня 2010 року УМВС України в Миколаївській області було скасовано.

Таким чином, під час затримання 02 серпня 2017 року уродженець Грузії, не надав жодних документів, які б надавали право законного перебування на території України та перебував на території України незаконно.

02 серпня 2017 року УДМС України в Київській області було подано позов до Бориспільського міськрайонного суду Київської області про затримання з метою ідентифікації та поміщення до Пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

03 серпня 2017 року Бориспільським міськрайонним судом Київської області винесено постанову про затримання з метою ідентифікації громадянина Грузії з поміщенням до Пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

03 серпня 2017 року працівниками Відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Київській області спільно із оперативними співробітниками УКР ГУ НП в місті Києві громадянина, було поміщено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

Завдяки вжитим заходам особу заначеного іноземця було встановлено у найкоротші терміни та консульською установою останнього було документовано національним паспортом громадянина Республіки Грузія.

05 вересня 2017 року співробітниками Відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Київській області спільно з оперативними співробітниками УКР ГУ НП в місті Києві було примусово повернуто зазначеного іноземця з території України із подальшою забороною в’їзду.

Управління ДМС у Київській області