Міграційники активно продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо своєчасного документування…

Міграційники активно продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо своєчасного документування школярів Сумщини

Міграційники активно продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо своєчасного документування школярів Сумщини

31 січня за ініціативи керівника Роменського міського відділу УДМС України в Сумській області Олександра Дмитренка проведено розширену нараду з керівництвом  закладів освіти Роменщини.

Завдяки тісній та системній співпраці керівництва підрозділу з місцевим відділом освіти в напрямку документування паспортом громадянина України вперше учнів загальноосвітніх шкіл до участі у нараді були залучені директори/заступники переважної більшості шкіл Роменського району.

Звертаючись до присутніх, Олександр Дмитренко наголосив на необхідності проведення відповідної роз’яснювальної роботи під час проведення батьківських зборів та класних годин у школах, детально роз’яснив порядок оформлення паспорта громадянина України вперше та акцентував увагу присутніх на своєчасному поданні заяв дітьми, які досягли 14-ти річного віку на оформлення паспортних документів з метою уникнення в подальшому ажіотажу ближче до кінця навчального року та забезпечення своєчасної реєстрації учнів для проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

«Працюємо з вівторка по суботу включно, документування дітей – одне з пріорітетних напрямків діяльності нашої служби. Сподіваємося на подальшу тісну та плідну співпрацю з кожною школою окремо і відділом освіти вцілому», підсумовуючи зазначив посадовець.

Управління ДМС у Сумській області